Η ΙΟΝ απέδειξε την ευαισθησία της και το αίσθημα της εταιρικής και  κοινωνικής ευθύνης της , όχι μόνο εγγράφοντας νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών αλλά καλύπτοντας και το κόστος της τυποποίησης τους!

Η σοκολοταβιομηχανία ΙΟΝ , οργάνωσε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση αυτή τη φορά στην Άρτα, στις 19/6/2019, για την ενημέρωση του προσωπικού του εργοστασίου της , όσο αφορά την εθελοντική προσφορά αιμοποιητικών κυττάρων.

Στην κατάμεστη αίθουσα μίλησε η κοινωνική λειτουργός της εταιρείας κυρία Αλεξία Τσιούγκου η οποία προέτρεψε τους εργαζόμενους να εγγραφούν εθελοντές και διάβασε μήνυμα της προέδρου του Δ.Σ της εταιρείας  η οποία δήλωσε την συμπαράσταση  της στην προσπάθεια μας αλλά και την πρόθεση της  να χρηματοδοτήσει η ΙΟΝ τον έλεγχο της HLA τυποποίησης  των δειγμάτων του προσωπικού.

Στη συνέχεια ο επιστημονικός μας Διευθυντής κύριος Στέλιος Γραφάκος μίλησε για την σημασία της μεταμόσχευσης μυελού των οστών και την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων.

Ακολούθησαν εγγραφές εθελοντών δοτών όπου ο αριθμός  του ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της εταιρείας ΙΟΝ για την συνεχή υποστήριξη που μας προσφέρουν, την κοινωνική λειτουργό της εταιρείας για τις προσπάθειες  που καταβάλλει για την επιτυχία των εκδηλώσεων αλλά και το προσωπικό του εργοστασίου της Άρτας για ανταπόκριση τους και την ευαισθησία τους !