Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς οργάνωσε μια ενημερωτική ομιλία για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Γονείς και φορείς της πόλης συμμετείχαν στην ενημερωτική ομιλία που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του συλλόγου μας που αυτή τη φορά πλαισιώνονταν από την Προισταμένη της Ογκολογικής μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ’’ κυρία Αγάπη Ντούμου.

Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία και στο τέλος της εκδήλωσης  έγιναν νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών και προσφέρθηκαν να διαδόσουν  την σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.

Εκτός από τον εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων του 10ου Δημοτικού σχολείου χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου και φορείς της Λιβαδειάς όπου με την σειρά τους υποσχέθηκαν να πραγματοποιήσουν περισσότερες δράσεις που αφορούν την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών ώστε να ενισχύσουν το Έργο του συλλόγου μας αλλά και να συμβάλουν στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας και παγκοσμίως.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Λιβαδειάς και τους διοργανωτές για την υποδοχή και την αγκαλιά που άνοιξαν στο σύλλογο μας .