Παρ’ όλη  την πανδημία του Κορωνοϊού που είχε οδηγήσει και στην αναστολή των ενημερωτικών μας δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, για λόγους προστασίας του κοινού και των στελεχών μας, με χαρά πραγματοποιήσαμε την επανέναρξη των δράσεων μας και μάλιστα  με μια τηλεδιάσκεψη που έγινε κατόπιν αιτήματος και πρωτοβουλίας  της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς  είναι ένας  από τους πιο πρόσφατους και πιο σημαντικούς συμμάχους μας και υποστηρίζει με κοινωνική ευαισθησία το έργο μας!

Επιθυμία της  λοιπόν, ήταν να ενημερώσει ευρύτατα και με τον πιο άμεσο τρόπο τους εργαζόμενους της .

Η λύση δόθηκε ηλεκτρονικά μέσα από μια  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία , στο αμφιθέατρο της ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’ΜΑΡΙΑΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ –  ΕΛΠΙΔΑ’’και με κύριο ομιλητή τον επιστημονικό Διευθυντή του συλλόγου μας , καθηγητή κύριο Στέλιο Γραφάκο.

Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν πολλοί εργαζόμενοι της Τράπεζας οι οποίοι  έθεσαν αρκετά ερωτήματα, λύνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο όλες τις απορίες τους, σχετικά με την εθελοντική δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων , καθώς και για τη σημασία της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Ιδιαίτερη στιγμη απετέλεσε η παρουσία και η βιωματική κατάθεση της φίλης του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και εθελόντριας δότριας μυελού των οστών Δ.Κ  που είχε την ευλογία να βρεθεί συμβατή και να προσφέρει  μόσχευμα σε ασθενή που είχε ανάγκη.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς που είχαν την πρωτοβουλία για την διοργάνωση αυτής της ομιλίας και προέτρεψαν τους συναδέλφους τους, στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου μας, προβαίνοντας μάλιστα και σε προσφορά δείγματος στοματικού επιχρίσματος(σιέλου), δίνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο, συγκατάθεση για να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.  

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!