Με το τρίπτυχο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ κλιμάκια αρχηγών του Σωματος Ελλήνων Προσκόπων επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Πάιδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον σύλλογο μας.
Το Σώμα Ελλήνων προσκόπων το υποδέχτηκε η Γενική μας Γραμματέας Κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου.
Οι έλληνες πρόσκοποι δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον τους στο έργο μας, στα πλαίσια εκπαιδευτικού τους προγράμματος, περπάτησαν μέσα στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου ενώ επισκέφθηκαν και τους χώρους του συλλόγου μας .
Στη συνέχεια, μέσα στην αίθουσα του αμφιθεάτρου έγινε μια ενδελεχής ενημέρωση και παρουσίαση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, από το στέλεχος του συλλόγου μας και Βιολόγο Πηνελόπη Σαμαρά.
Οι αρχηγοί πρόσκοποι αφού παρακολούθησαν μέσα από βίντεο το γενικότερο έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ αλλά και της Προέδρου μας κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, έθεσαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις έτσι ώστε να ενημερωθούν πλήρως για να είναι σε θέση όπως μας υποσχέθηκαν, να διαδώσουν το μήνυμα μας και το έργο μας στις νεότερες γενιές του προσκοπισμού και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στο έργο μας και στον στόχο μας , αυξάνοντας τον αριθμό των δοτών στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Μετά το πέρας της ενημέρωσης ,η συντριπτική πλειοψηφία των προσκόπων γράφτηκαν νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών!
Τους ευχαριστούμε πολύ!