Στον 2ο  Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας συμμετείχε και φέτος ο σύλλογος μας μετα απο πρόσκληση των διοργανωτών, του  Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας  και του Δήμου Καλλιθέας  .

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της Πανδημίας αρκετοί δρομείς έτρεξαν στον 2ο  ημιμαραθώνιο και πολλοί προσήλθαν στο περίπτερο που είχαν στήσει οι διοργανωτές για το συλλογο μας, για να γίνουν νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.


Το περίπτερο του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Καλλιθεας κ. Δημήτρης Κάρναβος ο οποίος αγκαλιάζει εμπράκτως τη δραση και το έργο μας .
Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και που πολλοί απ΄΄αυτούς  έγιναν δότες μυελού των οστών αλλά ιδιαιτέρως να ευχαριστησουμε τον κύριο Παναγιώτη Δημάκο , ειδικό Γραμματέα ΣΕΓΑΣ, μέλος ΔΣ Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου και Πρόεδρο του  Φιλαθλητικού συλλόγου Καλλιθέας που πρόσφατα ,δείχνοντας ευαισθησία στο έργο μας ,υπεγραψε με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ  και σύμφωνο συνεργασίας ώστε εμπράκτως να συμμετέχει ο σύλλογος μας στις δράσεις του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας.
Ο ημιμαραθώνιος Καλλιθέας  γίνεται θεσμός κι εμείς να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τον Φιλαθλητικό σύλλογο Καλλιθέας για τις 23 Οκτωβρίου στο Kallithea Night Run,για ακόμα περισσοτερους εθελοντές δότες μυελού των οστών,για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !