Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στο 1ο TEDx Adventure

 catstedx
Το 1ο TEDx Adventure με θέμα INNER NEEDS ξεκίνησε με 30 συμμετέχοντες έτοιμους για δράση! Ο σύλλογός μας συμμετείχε σε μια νεανική προσπάθεια που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως επι το πλείστον από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Μεταξύ των άλλων στόχων που έχουν αυτές  οι δράσεις είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.
 
Στις 9/12/2018 Νέοι και νέες γέμισαν έναν ιδιαίτερο χώρο κοντά στην πλατεία Βικτωρίας,στην Αθήνα,  που ήταν διακοσμημένος  με  τις  νεανικές και φοιτητικές πινελιές των διοργανωτών .
Εξηγήσαμε σε όλους τους συμμετέχοντες  την σημασία του να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών και ενημερώσαμε για  την απλή διαδικασία που ακολουθείται με αποτέλεσμα να σώζεται η ζωή ενός  συμπολίτη μας.
Όλοι άκουσαν με  προσοχή την ενημέρωση μας,  λαμβάνοντας αμέσως το μήνυμα του συλλόγου μας :ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΔΩΣΕ ΖΩΗ - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
 
Στη συνέχεια το μεγαλύτερο ποσοστό των παρευρισκομένων προσήλθαν στο τραπέζι του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και γράφτηκαν εθελοντές δότες μυελού των οστών αυξάνοντας τον αριθμό της εθνικής και παγκόσμιας δεξαμενής δοτών.
 
Η νέα γενιά βρίσκει και πραγματοποιεί εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης για προσφορά και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο γι΄αυτό και ο  σύλλογος μας ευχαριστεί τους διοργανωτές αυτών των δράσεων, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχουν αγκαλιάσει το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και είναι  πλεόν πολύτιμοι συμμαχοι μας!