''Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ''

pati

Στις 4/12/2018 ο προπονητής κύριος Μανώλης Σφακιανάκης και  αθλητές  απο το σωματείο Ο.K.A PREVELI Ρεθύμνου επισκέφθηκε την ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον σύλλογο μας και τους υποδέχτηκαν ο επιστημονικός μας διευθυντής κύριος Στέλιος Γραφάκος και τα στελέχη του συλλόγου μας.Τα μέλη του σωματείου Ο.K.A PREVELI Ρεθύμνου ήρθαν με τις αθλητικές τους στολές και τα πατίνια τους όπου κατα την διάρκεια της επίσκεψης τους απασχόλησαν και ψυχαγώγησαν δημιουργικά τα παιδιά που νοσηλεύνται στην ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ και στη συνέχεια παρέδωσαν στα στελέχη μας την σκυτάλη απο τον γύρο της Κρήτης που έκαναν με τα πατίνια τους, με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα και το έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
 
Η σκυτάλη αγάπης και προσφοράς που μας παρέδωσε η Ο.K.A PREVELI Ρεθύμνου ανέγραφε το μήνυμα του συλλόγου μας ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΩΣΕ ΖΩΗ.Στη συνέχεια η ομάδα με τα πατίνια επισκέφθηκαν το bazaar αγάπης του συλλόγου Ελπίδας όπου και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του συλλόγου μας κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και της ανέφεραν την υποστήριξη τους στον σύλλογο μας και στο εν γένει έργο και την προσπάθεια της προέδρου μας για παιδιά με καρκίνο.Η Πρόεδρος ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου Ο.K.A PREVELI Ρεθύμνου να πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με τα αθλητικά πατίνια για την αρωγή στο έργο του συλλόγου μας και με την σειρά της τους ευχαρίστησε απο καρδιάς.
pat
 
Ευχαριστούμε το σωματείο Ο.K.A PREVELI Ρεθύμνου και τα μέλη του που με περίσσια αγάπη και πάθος αγκάλιασαν τον σύλλογο μας και διέδωσαν με έναν ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα του συλλόγου μας.
 
Δείτε παρακάτω το βίντεο της ομάδας απο την δράση τους για τον σύλλογο μας:
 
<>