Μαραθώνιος 2018: Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και φέτος στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ormar
Όταν τρέξεις με ΟΡΑΜΑ κάνεις Ρεκόρ σε αγώνες στίβου και στον στίβο της Ζωής...
Δυναμικό «παρών» στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της ζωής, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έδωσε για ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος μας !
Με μία ομάδα 75 δρομέων αποτελούμενη από εθελοντές δότες μυελού των οστών, γιατρούς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», μέλη της Επιτροπής «ELPIDA Youth», στελέχη του Συλλόγου, καθώς και με δύο ενημερωτικά περίπτερα, το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής:
 
 ''Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή!''
 
Το <<δρομικό ταξίδι>> του ΟΡΑΜΑΤΟΣ στον αυθεντικό Μαραθώνιο ξεκίνησε απο την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στην Έκθεση ERGO Marathon Expo, στο Κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)  με ειδικό περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των Οστών .
Τα στελέχη και οι εθελοντές δράσης του συλλόγου μας προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να ενημερώσουν όσο περισσότερους επισκέπτες της Έκθεσης ‘’ERGO Marathon Expo’’ μπορούσαν, εξηγώντας απο το πρωί εως τις πρώτες βραδινές ώρες το κοινό για την σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών.
 
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου , δόθηκε η επίσημη εκκίνηση για όλους όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στον Μαραθώνιο.
Ανάμεσα τους κι εμείς!
 Μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου απο τις πρωινές ώρες διέκρινες όμορφες εικόνες με το κέντρο της Αθήνας να έχει κατακλυστεί απο αθλητές,  λάτρεις των δρομικών αγώνων ,φίλους του αθλητισμού και απο παιδιά που μαθαίνουν σε μικρή ηλικία να αγωνίζονται !
 ormarath
Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ και τους διοργανωτές του Μαραθωνίου,όλους  τους εθελοντές δράσης του συλλόγου μας που για άλλη μια φορά βοήθησαν με όλη τους την καρδιά στο έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και βέβαια τους νέους εθελοντές δότες αιμοποιητικών κυττάρων που ενεγράφησαν κατα την διάρκεια του Μαραθωνίου αυξάνοντας κατά μεγάλο αριθμό την δεξαμενή της εθνικής και παγκόσμιας τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
 
Σ΄ένα τριήμερο αθλητισμού, προσφοράς και εθελοντισμού που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά και χαρακτηριστική ζωντάνια,  οι διοργανωτές, οι συμμετέχοντες  κι ο σύλλογος μας γίναμε όλοι Μαραθωνοδρόμοι.
 
 Το «Νενικήκαμεν» που είχε φωνάξει ο ημεροδρόμος Φειδιππίδης  αφού διένυσε τρέχοντας την απόσταση από το πεδίο της μάχης στον Μαραθώνα μέχρι την Αθήνα, ανήκει σε όλους μας!
 
Και του χρόνου λοιπόν με μεγαλύτερα δρομικά ρεκόρ και περισσότερους εθελοντές σε αγώνες στίβου αλλά και στον στίβο της ζωής!
ormarathonormarathoniormarathonioIMG 226046065750 10217974296534834 126879351173021696 n02-IMG 0385