Βράβευση Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και της Προέδρου μας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη από τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας και την ΕΦΑ Βοιωτίας

thivSS

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού συλλόγου Θήβας και της εφορείας αρχαιοτήτων Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού Μουσείου,  μια όμορφη τελετή πλήθους πολιτών.

Σκοπός ήταν η τιμητική βράβευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνύμου και της προέδρου του συλλόγου μας και πρέσβειρας καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Το Βραβείο εκ μέρους της προέδρου μας παρέλαβε η καθηγήτρια και Αντιπρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Αικατερίνη Μεταξωτού ενώ έγινε εκτενής αναφορά στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ.Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του επιστημονικού μας διευθυντή κυρίου Στέλιου Γραφάκου για την εθελοντική δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων.

Να σημειωθει οτι στην πόλη της Θήβας με πρωτοβουλία και πολλαπλές δράσεις του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Θήβας , φίλων και υποστηρικτών του ΟΡΑΜΑΤΟΣ έχουν εγγραφεί περισσότεροι απο 1500 δότες και μάλιστα τρείς εξ΄αυτών(είχαμε την τύχη να είναι στην εκδήλωση μας) έχουν ήδη βρεθεί συμβατοί με ασθενείς.

THIVASS

thivaTRIA

THIVAS