«64η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»: Εκεί που άνθισε η Αγάπη, ο εθελοντισμός και η προσφορά

IMGa

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ανταποκρινόμενο στην ευαισθησία και την πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς, κου Γιώργου Θωμάκου και της Προέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κας Κλεοπάτρας Χατζοπούλου, πήρε μέρος με ειδικό περίπτερο στην 64η Ανθοκομική Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από 26 Απριλίου έως 13 Μαΐου 2018, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Πολλές χιλιάδες κόσμου, επισκέπτες, εκθέτες αλλά και μαθητές από σχολεία της Αττικής, ενημερώθηκαν από εκπροσώπους και εθελοντές της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, για την σημασία, την αναγκαιότητα αλλά και την διαδικασία να γίνει κάποιος εθελοντής σε αυτή την υπόσχεση που δίνουμε σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς για ελπίδα και ζωή.

Η ανταπόκριση του κόσμου συγκινητική, αντάξια των σκοπών της έκθεσης, που και φέτος είχε έντονο κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Πολλά τα «μαθήματα φροντίδας και αγάπης» πολλά τα καλλιτεχνικά δρώμενα, πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Μία από αυτές και οι παιγνιδοήρωες της Playmobil, πιστού φίλου του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» που έπαιζαν με τα παιδιά, χαρίζοντας τους παραμύθια και παιγνίδια και προέτρεπαν γίνουν εθελοντές δότες, καθώς και η επίσκεψη του αγγελιοφόρου μας Σάκη Ρουβά, που στην γιορτή της Μητέρας, από το περίπτερό μας, ανέλαβε να εγγράψει δότριες όλες τις … μαμάδες της Έκθεσης που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του!

Ο κάθε ένας έφευγε από την Ανθοκομική με ευχάριστες εικόνες και ένα λουλούδι να φροντίζει. Εμείς φύγαμε παίρνοντας μαζί μας τις εικόνες από το τόσο όμορφο περιβάλλον, και το πιο όμορφο λουλούδι : την ελπίδα πως μέσα από τους 450 νέους εθελοντές δότες που γράφτηκαν στην ανθοκομική θα ανθίσει η ζωή για αντίστοιχους ασθενείς.

Σας ευχαριστούμε όλους!

sakiIMGaaIMGaaa