''Όταν η σύγχρονη παιδεία αφουγκράζεται τον ''σφυγμό'' της εποχής και μεταδίδει το Όραμα της Ελπίδας....''

catssyxroni paidia

Με μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο γιόρτασαν τα εκπαιδευτήρια ''ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ'' την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Με κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ''Ο εθελοντισμός ως διαχρονική κι αναπτυξιακή αξία'' οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί , απέδειξαν την ευαισθησία και την αληλεγγύη των εκπαιδευτηρίων ''ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ'' προς το κοινωνικό σύνολο.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και μεταξύ άλλων ήταν αφιερωμένη, στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Τα στελέχη του Οράματος ενημέρωσαν για το έργο του συλλόγου μας στέλνοντας το μήνυμα :''ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΩΣΕ ΖΩΗ - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ!''

Μετά το πέρας της πανέμορφης σχολικής γιορτής, αρκετοί συμπολίτες μας προσήλθαν στο ειδικό stand του Οράματος κι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των Οστών.

Να τονίσουμε πως τα εκπαιδευτήρια ''ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ'' είναι απο τους δυνατούς συμμάχους μας στον εμπλουτισμό της Τράπεζας μας με νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η χαρά μας γι΄αυτή την γιορτή και τα ευχαριστήρια μας στα εκπαιδευτήρια  ''ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ'' και τον ιδιοκτήτη κύριο Κυραϊλίδη Χαράλαμπο είναι διπλά, αφού σε μια απο τις πολλές δράσεις των εκπαιδευτηρίων βρέθηκε συμβατή δότρια που έσωσε μια ζωή!