Στους «Χαιρετισμούς» με κατάνυξη…

catsgraf

Από τις συγκινητικότερες στιγμές του συλλόγου μας, η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών την Παρασκευή 23/3/2018 , χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου!

Σε κλίμα μεγάλης κατάνυξης, μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Θεσπιών πατήρ Συμεών Βολιώτης τόνισε στους πιστούς το έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ και την σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών,προτρέποντας τους να γίνουν δότες.

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον επιστημονικό διευθυντή της τράπεζας μας καθηγητή κύριο Στέλιο Γραφάκο ο οποίος αφενός έκανε μια συνοπτική ενημέρωση για την Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των Οστών του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και τη δράση μας και αφετέρου ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο κ.κ Ιερώνυμο και όλους τους Ιερείς που συμβάλλουν με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια στο έργο του συλλόγου μας.Την Ακολουθία παρακολούθησε και η β΄Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας καθηγήτρια κυρία Καίτη Μεταξωτού.

Στη συνέχεια τα στελέχη του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ενέγραψαν νέους εθελοντές δότες στο ειδικό γραφείο που είχε στηθεί στην είσοδο της Μητρόπολης.

Θυμίζουμε ότι η Εκκλησία αγκαλιάζει έμπρακτα το έργο μας , έχοντας υπογράψει...

... σύμφωνο συνεργασίας με τον σύλλογο μας, ώστε μέσα από τα δίκτυα της <<αποστολής>> και τις ιερές Μητροπόλεις να αγωνιστεί στο πλευρό μας για την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Για να βρούν ελπίδα ζωής όσοι ασθενείς αναζητούν ένα συμβατό δότη για να κερδίσουν την ζωή τους.

Το μήνυμα μας προβλήθηκε σε όλη την Ελλάδα  αφού η Ακολουθία μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση απο την Δημόσια τηλεόραση.

(Δείτε ΕΔΩ την Ακολουθία απο την Δημόσια τηλεόραση)

Η πρόεδρος μας κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, το Δ.Σ και όλοι εμείς στο ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ'' ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του συλλόγου μας.