Νέα Συμμαχία: Με Την Ελληνική Αστυνομία!

pageELASTYNOMIA

Ένα νέο, μεγάλο σύμμαχο αποκτά το ‘’ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΊΔΑΣ’’! Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, δείχνοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο, θέτει στη διάθεση του Συλλόγου μας το δίκτυο των τακτικών αιμοδοσιών της, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μελών της γύρω από το θέμα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών .

Η συνεργασία αυτή ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες στην παρουσίαση του ημερολογίου για το 2018 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που και αυτό είναι αφιερωμένο στη δράση των Συλλόγων μας ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ και ‘’ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’’

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων μας και εκπρόσωποι του ΟΡΑΜΑΤΟΣ παρουσίασαν το έργο μας και ενημέρωσαν τους παριστάμενους για την σημασία του να γίνει κάποιος εθελοντής δότης. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση- αλλά και το ΟΡΑΜΑ-, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος καθώς και πολλά άλλα επίσημα στελέχη και συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας όπως επίσης και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Καλή επιτυχία στη νέα συνεργασία μας!!