Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε με... όραμα Ελπίδας!

cats imimarathonios 20188

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Μαρτίου, στο κέντρο των Αθηνών είχε στηθεί ένα αθλητικό σκηνικό, μια αθλητική γιορτή.

Δρομείς , αθλητές ,οικογένειες με μικρά παιδιά που πήραν μέρος στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας , έτρεξαν και συγχρόνως διασκέδασαν τις διαδρομές στις οποίες συμμετείχαν.

Ο σύλλογος μας , το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ δεν μπορούσε να λείπει απο ένα τόσο μεγάλο αθλητικό δρώμενο...

Έτσι λοιπόν τα στελέχη, οι εθελοντές και φίλοι του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ μέσα απο ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο ενημέρωσαν δρομείς και επισκέπτες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, για την σημασία του να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών και έγραψαν πολλούς νέους εθελοντές.

Το περίπτερο μας που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος επισκέφτηκαν για να ενημερωθούν αρκετοί συμπολίτες μας μεταξυ αυτών και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κύριος Κώστας Παναγόπουλος , Δήμαρχοι, ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης και βέβαια η μεγάλη Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος και αρωγός του συλλόγου μας, Μαρία Πολύζου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς και διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό -παρόλο που είχαν αντίπαλο τον καιρό!- και ραντεβού το φθινόπωρο στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας !