Φιλικό δείπνο στο Μαρούσι με ...''ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ''

noylia tom

Στις 27 /1/2017 διοργανώθηκε φιλικό  δείπνο  στο Μαρούσι με σκοπό την ενημέρωση για το έργο του συλλόγου μας και  την εθελοντική δωρεά μυελού των Οστών.

Οι 5 διάσημοι chef Ettore Botrini, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Charis Nikolouzos, Nikolaos Stavrakakis, Ψωμόπουλος Σταύρος δημιούργησαν το 'Μενού της Αγάπης'!
 
Στην εκδήλωση μίλησαν ο επιστημονικός μας διευθυντής κ. Στέλιος Γραφάκος και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο η κεντρική διοργανώτρια του φιλικού δείπνου κυρία Μαρία Νούλια όπου και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν αυτή την εκδήλωση.
Η εκδήλωση διανθήθηκε απο ένα συγκινητικό βίντεο με την ιστορία ζωής του μικρού Λάμπρου όπου με ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ αντιμετώπισε και νίκησε τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια χάρη σε έναν εθελοντή δότη μυελού των οστών!
Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" απο τον σύλλογο μας στις κυρίες Μαρία Νούλια, Χριστίνα Νούλια, Μαρίνα Νούλια και Κωνσταντίνα Νούλια που για δεύτερη φορά υποστήριξαν δυναμικά το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με τη διοργάνωση του φιλικού δείπνου στο Μαρούσι.