Με ΟΡΑΜΑ…οι αγώνες δρόμου σε Αίγινα και Μαρούσι απο την Marathon team Greece by Maria Polyzou!

p4

Συνεχίζεται και για φέτος η συνεργασία μας με την Μarathon team Greece by Maria Polyzou!
Μια συνεργασία που έχει προσφέρει στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μέχρι σήμερα, πολλούς νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας συμμετείχε ο σύλλογος μας στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν σε Αίγινα και Μαρούσι αντίστοιχα.

Στα αγωνιστικά, όλοι οι δρομείς που στάθηκαν στις γραμμές εκκίνησης τερμάτισαν πετυχαίνοντας ή αγγίζοντας τα ατομικά τους ρεκόρ!

Όμως το μεγαλύτερο ρεκόρ που πέτυχαν όλοι σ΄αυτούς τους δύο αγώνες, ήταν το ρεκόρ της εγγραφής  τους ως νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Με «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»  στην Αίγινα, η Marathon Team Greece By M.Polyzou ξεκίνησε τον Μαραθώνιο Ζωής και φέτος.
 
Η ομάδα τιμήθηκε από τους διοργανωτές του αγώνα στην Αίγινα για την προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία .

Με βραβείο τιμήθηκε για την προσφορά του στον Μαραθώνιο Δρόμο και ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και πρέσβης της φλόγας του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρος Ζαγάρης ο οποίος χθες έτρεξε και τερμάτισε στον αγώνα των 5 χλμ αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Marathon Team Greece.

- Μετά την Αίγινα σειρά είχε ο 5ος Αγώνας Attica Run n Fun στο Μαρούσι!

Την προσπάθεια της Marathon Team Greece υποστήριξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Περηφάνια και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους στο Μαρούσι η διάκριση του μικρού Άρη, ο οποίος αγωνίστηκε στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων με την φανέλα της Marathon Team Greece και κατάφερε να τερματίσει πρώτος και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το κύπελλο του νικητή στα χέρια!

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου μαζί με την ομάδα της Marathon Team Greece διέδωσαν μέσα απ΄αυτούς τους αγώνες το μήνυμα του συλλόγου μας: Δώσε Ελπίδα – Δώσε Ζωή –Γίνε Εθελοντής Δότης μυελού των οστών!

Στόχος του Μαραθωνίου Ζωής που διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απο την Marathon Team Greece για το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και μέσα από τους αγώνες δρόμου, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που διοργάνωσαν αυτούς τους δύο αγώνες ζωής και ας ευχηθούμε να επαναληφθούν και την επόμενη χρονιά σε Μαρούσι και Αίγινα, αυτά τα δύο «δρομικά» ραντεβού .

26815347 1908801455829200 7678668661804048980 n26814637 1908794802496532 8857354903931666414 nuntitledkKK