​Συνάντηση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με την Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

                           EUO2 ARHIEPISKOPOS MARIAN VARDINOGIANI3

Σε Συνάντηση που είχε η Πρόεδρος μας και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο, συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προγράμματος που πριν απο  λίγο καιρό είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στην οργάνωση  της Αρχιεπισκοπής " Η Αποστολή" και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για τη διάδοση των μηνυμάτων μας μέσα απο τις εθελοντικές αιμοδοσίες, όπως και για την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των Οστών μέσα απο το εκκλησίασμα.

Ο Μακαριώτατος μετά την συνάντηση δήλωσε: ''Αξίζει ο κόπος και η προσπάθεια όλων μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά, για να βρουν την υγειά τους''.

Από την πλευρά της η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον Μακαριώτατο για την άμεση συμπαράστασή του στο έργο το οποίο έχουν ξεκινήσει, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: ''Θα είμαι και εγώ δίπλα στην Εκκλησία και στην Αρχιεπισκοπή σε ό,τι χρειαστούν, θα είμαι στο πλευρό τους για αυτό το σημαντικό και σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Μακαριώτατος''.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της, η κυρια Βαρδινογιάννη, μετέφερε στον Αρχιεπίσκοπο τις ευχές των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ, και του επέδωσε ημερολόγιο με τις βραβευμένες ζωγραφιές παιδιών απ΄ όλη την Ελλάδα, που πήραν μέρος στον Παιδικό διαγωνισμό Ζωγραφικής που οργάνωσε το Ίδρυμα " Μαριάννα β. Βαρδινογιάννη με την Παιδική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

                                        EUO2 ARHIEPISKOPOS MARIAN VARDINOGIANI11EUO2 ARHIEPISKOPOS MARIAN VARDINOGIANI8               

                                        EUO2 ARHIEPISKOPOS MARIAN VARDINOGIANI2