Η Σχολή Ευελπίδων υποδέχθηκε το ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ''

DSC09789

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο υποδέχθησαν οι ευέλπιδες το επιτελείο απο το ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ''.Ο Στρατηγός και Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων κύριος Χαράλαμπος Λαλούσης έκανε την έναρξη των ομιλιών όπου εξήρε το έργο του συλλόγου μας και ενεθάρρυνε τους ευέλπιδες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, δείχνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο τις προσωπικές του ευαισθησίες αλλά και την αγκαλιά που ανοίγει στον συνάνθρωπο η στρατιωτική σχολή και το έμψυχο στρατιωτικό δυναμικό της χώρας μας.

Ο επιστημονικός διευθυντής του ''ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ'' κύριος Στέλιος Γραφάκος  έκανε μια πλήρη επιστημονική ενημέρωση επάνω στο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών με την κοινωνική λειτουργό του συλλόγου μας κ. Καραφυλλίδου να προσθέτει στην ομιλία της την απλή διαδικασία που ακολουθείται για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι ευέλπιδες φάνηκε κατα την διάρκεια της εκδήλωσης αφού αρκετοί εξέφρασαν τις απορίες τους για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και κατέκλυσαν με ουσιαστικές ερωτήσεις τον επιστημονικό διευθυντή του συλλόγου μας.

Αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης και του παραγωγικού διαλόγου όπως εξελίχθηκε ήταν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ εκατοντάδες σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί την Σχολή Ευελπίδων και τον Διοικητή της που είχε την ευαισθησία για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και να διαδοθεί σε νέους ευέλπιδες αξιωματικούς το έργο του συλλόγου μας!

                    IMG 1251IMG 1370DSC09919

                    DSC09926