Και η «APIVITA» αγκαλιάζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Τα Χριστούγεννα, παραδοσιακά κρύβουν μία μαγεία και ένα θαύμα. Για τα φετινά Χριστούγεννα η «APIVITA» φρόντισε να συναντήσουμε την μαγεία στην αίθουσα του Φιλοσοφικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που οργάνωσε 12/12/17 υπό την μουσική Διεύθυνση του Θ Ορφανίδη και την ορχήστρα Mobile που   με τις χορωδίες Cantabile & Cantabile junior την Δημοτική χορωδία Ν. Σμύρνης, την χορωδία της ΕΥΔΑΠ, και τον Σάκη Ρουβά, στολίζοντας με υπέροχη μουσική και τραγούδια την γιορτινή αυτή βραδιά.                                                                                                                 

Το θαύμα όμως, κρυβόταν στην ψυχή όσων θέλησαν το βράδυ αυτό, να προσφέρουν την υποστήριξή τους στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την αγάπη τους και την δέσμευσή τους στους μικρούς ή μεγάλους ασθενείς με καρκίνο που αναζητούν έναν συμβατό Δότη Αιμοποιητικών Κυττάρων, για να μπορούν και αυτοί να ξαναγεννηθούν. Εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους και πραγματοποίησαν εγγραφές πολλών νέων Εθελοντών στο Αρχείο Δοτών.

Την διάθεση για «προσφορά ελπίδας και ζωής» την υιοθέτησαν και άλλοι συνεργάτες και φίλοι της Εταιρείας καιστην καθιερωμένη αιμοδοσία τους που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της APIVITA στις 14/12/17 πολλοί ήταν αυτοί που με την εγγραφή τους καταχωρήθηκαν ως υποψήφιοι εθελοντές δότες.

Σε ευχαριστούμε «APIVITA», σας ευχαριστούμε όλους!

Χαρούμενες γιορτές με υγεία και αγάπη!

                  IMG 361 IMG 023