Στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

«Κρήτη μας όμορφο νησί, νησί του παραδείσου, φιλοξενείς όποιο σε δει, με όλη την ψυχή σου»… μια τέτοια φιλοξενία περίμενε το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, που διεξήχθη την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

hmimarathonios krhths genikh imimarathonios-kritis

Φέτος είχαμε την τιμή και τη χαρά το όραμα μας , να αποτελεί τον κοινωνικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου και για το λόγο αυτό , εκπρόσωπος μας, η κα Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Κοινωνικός Λειτουργός, επισκέφτηκε το Ηράκλειο Κρήτης για την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών αλλά και για να παραστεί στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε δυο μέρες νωρίτερα.

               hmimarathonios krhths sunenteuksi tupou3 hmimarathonios krhths-perifereiarxhs

Μια «γιορτή» ύμνος στην άθληση, την υγεία, την εθελοντική προσφορά, με τους : Ολυμπιονίκες, Μαραθωνοδρόμους, Δρομείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Πολιτικά Στελέχη, Ποδοσφαιριστές, τους Βρακοφόρους της Κρήτης αλλά και τους απλούς θεατές του αγώνα να επισκέπτονται το περίπτερο μας για να ενημερωθούν και να εγγραφούν ως εθελοντές.

hmimarathonios krhths-vrakoforoi2 hmimarathonios krhths omada podosfairou

Περισσότεροι από 260 νέοι εθελοντές θα καταχωρηθούν στο Αρχείο μας, με την ευχή, να δώσουν ελπίδα ζωής σε όποιο συνάνθρωπο μας τους χρειαστεί. Μία υπόσχεση που κράτησαν και οι τρεις συμβατοί μας δότες από την Κρήτη που ήδη απέστειλαν «δώρο ζωής» σε ασθενείς που νοσούσαν με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και δεν μπορούσαν να θεραπευτούν με άλλον τρόπο.

hmimarathonios krhths-tzoumeleka hmimarathonios krhths marathonodromoi2 hmimarathonios krhths-stoiximan

Μια υπέροχη και άρτια διοργανωμένη αθλητική δράση που μετέδωσε με τον πιο ηχηρό τρόπο το έργο μας και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών/ αιμοποιητικών κυττάρων. Μια δράση που στήριξε και ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, η εταιρεία Stoiximan, φιλοξενώντας, κάποιες μέρες πριν, στο περίπτερο της τον «σκοπό» μας, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας. Ένα «ταξίδι» του περιπτέρου της στις μεγάλης πόλεις της Κρήτης που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς της πολύτιμη βοήθεια των συνεργαζόμενων κέντρων μας : από το Ηράκλειο, Τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» και τις εθελοντικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου και του κου Κώστα Παπαρδέλα, από το Χανιά, τον Σύλλογο «Ορίζοντα» και το Ρέθυμνο, τους «Ανεμόμυαλους Club», τους «Cretan Kings» και το Σύλλογο «Δότες Ζωής».

 hmimarathonios krhths eggrafes hmimarathonios krhths eggrafes2 hmimarathonios krhths-ethelontes

Θερμές ευχαριστίες από καρδίας στους διοργανωτές για την τεράστια αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης που άνοιξαν για τον Σύλλογο μας, τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου ΑΘΛ.ΣΥ, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Πολιτιστικό Συλλόγου Αρκαλοχωρίου και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος καθώς και στην εταιρεία Stoiximan και στα συνεργαζόμενα κέντρα μας για την πολύτιμη υποστήριξη τους.

«Φίλος θα πει στα δύσκολα να στέκεται μαζί σου και να σου λέει πως μπορείς να βρεις τη δύναμη σου»

Σας ευχαριστούμε «φίλοι» μας για τη δύναμη που δώσατε σε όλους τους ασθενείς…!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης 2018…!