Παγκόσμια Ήμερα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών: Ήμασταν και φέτος όλοι εκεί!

15 Σεπτεμβρίου 2017, για άλλη μια φορά βρεθήκαμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσουμε μια μέρα γεμάτη αγάπη, ευαισθησία και ζωή! Τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών! Φέτος προς μεγάλη μας χαρά, βοηθήσατε να σπάσουμε το περσυνό ρεκόρ σε εγγραφές και να γίνουμε ακόμα περισσότεροι δίνοντας ελπίδα σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Δίνοντας λίγο από το χρόνο σας και φέτος γεμίσατε αγάπη το περίπτερο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ!

SYNTAGMA PAGKOSMIA HMERA 1

Με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών μας, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας καθώς και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ ενημερώσαμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών δίνοντας μας την υπόσχεση ότι θα βρεθούν δίπλα σε όποιον ασθενή τους χρειαστεί!

SYNTAGMA PAGKOSMIA HMERA 2

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και δίνουμε ραντεβού του χρόνου για ακόμα περισσότερους νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Ολυμπιονίκες μας που έχουν αγκαλιάσει το όραμα μας σαν να ήταν δικό τους και  με χίλιους τρόπους, σε κάθε ευκαιρία, δίνουν την ψυχή τους για τον κοινό σκοπό: να εγγράψουμε όσους περισσότερους εθελοντές δότες μπορούμε! Πρότυπα αγωνιστικότητας αλλά και Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης!

                         SYNTAGMA PAGKOSMIA HMERA 4SYNTAGMA PAGKOSMIA HMERA 3