ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15!!

Αύριο ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στη καρδιά της!

Μέσα από κάθε εκδήλωση και πρωτοβουλία της, απ΄ άκρη σ΄άκρη της Έκθεσης, θα ακουστεί δυνατό το μήνυμα μας «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών». «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!»

Σας περιμένουμε όλους κι όλες στο περίπτερο 15. Γιατί από αύριο έως και τις 17 Σεπτεμβρίου το περίπτερο 15 θα είναι ο χώρος της χαράς, της αλληλεγγύης και της ελπίδας. Θα γίνει ο χώρος της ίδιας της ζωής…

Κάθε μέρα, μαζί θα μετράμε -και θα χαιρόμαστε- τους νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών που θα χουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας μέσα από τη ΔΕΘ.

 

TIF-ORAMA COMB O LOGO-helexpo 2017

Καθ’ όλη τη διάρκεια της, οι επισκέπτες και οι εκθέτες θα ενημερώνονται από τα στελέχη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για το πώς μπορούν να γίνουν δότες και σε τι μεταφράζεται αυτό για τη σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής, ενώ θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να γίνονται εθελοντές επί τόπου, στο ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτό τον σκοπό περίπτερό μας.

Την τελευταία ημέρα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, σε μια μεγαλειώδη συναυλία, στην σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ, ο «δικός μας» πρώτος εθελοντής Σάκης Ρουβάς, αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», όπως και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», θα μεταφέρει για ακόμα μια φορά, με τον δικό του τρόπο, τα μηνύματά μας. Μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης που θα ακουστούν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Σας καλούμε όλους να είστε στο πλευρό μας και σε αυτή μας την πρωτοβουλία και προπάντων καλούμε τους Θεσσαλονικείς που η πόλη τους φέτος κάνει στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ,μέσα από την ΔΕΘ, αυτή την μεγάλη τιμή.

 LOGO