7ο Zagori Mountain Running : '' Έτρεξαν με... ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!''

Τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων με την παραδοσιακή ομορφιά τους υποδέχθηκαν χιλιάδες δρομείς, με συγγενείς και φίλους στο 7ο ''Zagori Mountain Running'', μια απο τις καλύτερες δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα.

ZAGORI 23 7 2017 11

Το Όραμα Ελπίδας, με πρωτοβουλία του Marathon Team Greece by Maria Polyzou, είχε δυναμική παρουσία σ´αυτή την διοργάνωση κι ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία, αγκάλιασε την προσπάθεια του συλλόγου μας κι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Οι διοργανωτές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του συλλόγου μας, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.

Ο Επιστημονικός μας Διευθυντής κύριος Στέλιος Γραφάκος απένειμε το κύπελλο στην αθλήτρια που τερμάτισε πρώτη.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του συνεχάρη τους αθλητές που αγωνίστηκαν με...ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ευχαρίστησε τους διοργανωτές  για την φιλοξενία, αλλά και όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια του συλλόγου μας, είτε με το να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των Οστών είτε με το να διαδώσουν παντού το μήνυμα μας: «Δώσε ελπίδα, Δώσε ζωή - Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!».

Την επόμενη μέρα στην πλατεία του χωριού Κήποι Ζαγορίου σε μια ξεχωριστή στιγμή με συμβολικό χαρακτήρα για εμάς, οι μικροί πρόσκοποι που είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή ενημερώθηκαν για την σημασία της δωρεάς μυελού των Οστών.

Ο σύλλογος μας  προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση και εύχεται να έχει την ίδια αλλά και μεγαλύτερη επιτυχία, καθιστώντας την βορειοδυτική Ελλάδα και τα μαγευτικά Ιωάννινα Φάρο Αθλητισμού, προσφοράς και ελπίδας!

            ZAGORI 23 7 2017 8 ZAGORI 23 7 2017 9

             ZAGORI 23 7 2017 6 ZAGORI 23 7 2017 10