Η Νεμέα υποδέχεται το ΟΡΑΜΑ!

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής αιμοδοσίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νεμέα, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου προσκάλεσε το ΟΡΑΜΑ για την ενημέρωση των κατοίκων και την εγγραφή τους ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Το βράδυ της Κυριακής, στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και νέες εγγραφές, ενώ η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας των δοτικών σχολείων έδωσε μία ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.

Την επόμενη μέρα, πραγματοποιήθηκε, στον υπαίθριο χώρο του Μεταβυζαντινού ναού του Αγίου Γεωργίου, εθελοντική αιμοδοσία στην οποία περισσότεροι από 250 κάτοικοι πρόσφεραν το αίμα τους. Ενώ συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για την εγγραφή τους ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, 104 νέες εγγραφές θα καταχωρηθούν στο αρχείο μας . Στο τέλος της ημέρας, ακολούθησε εορταστική εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν πρόσωπα και φορείς, ανάμεσα τους και το ΟΡΑΜΑ.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους για την ανταπόκριση και ιδιαίτερα την κα Έφη Μπάρλια, τον Πατέρα Ευάγγελο Μπακασέτα και την Δημοτική Αρχή της πόλης.

Η Νεμέα εντάσσεται στα συνεργαζόμενα κέντρα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα.

                          nemea1nemea2

                         nemea3nemea4