Το 3ο Τουρνουά We Love Basketball για Κορίτσια, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα και ο σύλλογος μας ήταν εκεί με ειδικό περίπτεροπου είχε στηθεί εντός του γηπέδου!

Στην διάρκεια των αγώνων του τουρνουά έγινε επιτόπια ενημέρωση απο το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και στο ημίχρονο του τελικού οι εκπρόσωποι μας, παρουσιάσαν στο κοινό και στους γονείς των παιδιών, την απλή διαδικασία που χρειάζεται για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Στο 3ο Τουρνουά We Love Basketball για Κορίτσια, τα τιμώμενα κορίτσια της Εθνικής Κωφών καθώς και ο Κυπελλούχος Ελλάδας 91 με την ομάδα του Πανιωνίου Γιώργος Παναγόπουλος, έσπευσαν να γίνουν Εθελόντες Δότες Μυελού των Οστών στο περίπτερο του Συλλόγου μας !

Στη συνέχεια η επικεφαλής των We Love Basketball Tournaments Τατιάνα Καβαδία, δώρισε στα μικρά καρκινοπαθή παιδάκια που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ, την φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο All Star Game Γυναικών, με αφιέρωση.

Την φανέλα παρέλαβαν, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας Θωμάς Σκούρτης και η εθελόντριά μας Πηνελόπη Σαμαρά!
Στο τέλος του τουρνουά όλα τα παιδιά είχαν την τύχη να χαιρετίσουν έναν θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ, τον Αργύρη Καμπούρη.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των We Love Basketball και τον ΣΕΟ, που συνέβαλαν για μια ακόμα φορά ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.