Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και στα πλαίσια της επίσκεψης της έκανε το μεγάλο βήμα ζωής πραγματοποιώντας την εγγραφή της στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ως νέα εθελόντρια δότρια μυελού των οστών.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, μετά την διαδικασία εγγραφής της και την ενημέρωση που είχε για το έργο του συλλόγου μας, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας με όλες της τις δυνάμεις !

Την κυρία Κατράντζου υποδέχτηκαν ,στην Ογκολογική Μονάδα, η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και του συλλόγου « ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κύριος Μανώλης Παπασάββας, καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Υποδεχόμενη την κυρία Κατράντζου, η κυρία Βαρδινογιάννη την ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία της να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η επίσκεψή της αυτή: «Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανη που υποδεχόμαστε σήμερα μια σπουδαία Ελληνίδα. Ένα νέο ταλαντούχο και χαρισματικό κορίτσι που ακολούθησε τα όνειρά της, τόλμησε να δημιουργήσει, αναγνωρίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παγκοσμίως και μάλιστα σε έναν χώρο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό, όπως αυτός της μόδας, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή. Oι δημιουργίες της φανερώνουν έναν πολύχρωμο φωτεινό εσωτερικό κόσμο. Μια βαθιά αγάπη και καμάρι για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, όπως αποτυπώνεται στα μοτίβα που χρησιμοποιεί και στις υπέροχες εικόνες από αρχαία ελληνικά αριστουργήματα, που αποτελούν μία από τις βασικότερες πηγές έμπνευσής της. Το παράδειγμά της γίνεται στήριγμα για να νέα παιδιά της πατρίδας μας και η καλοσύνη της στήριγμα για τα παιδιά του Νοσοκομείου μας».